Feel it. Think it. Do it

Cine suntem

Suntem o echipă tânără și entuziastă cu cunoștințe tehnice solide, fiecare din noi reușind să progreseze crescând în industria de recrutare. Profesioniști, prietenoși și atenți la orice detaliu, ținta noastră este să potrivim cererea cu oferta potrivită. Super dedicați și axați pe livrare, percepem fiecare cerere ca pe o provocare.

About us img
About us img

Lucrând cu parteneri din domenii precum IT, financiar, bancar, telecom, farmaceutice, petrol și gaze, producție, jocuri și media, avem capacitatea necesară de a conecta oamenii cu rolurile potrivite pentru aceștia.

Ce facem

Sourcing

utilizând baza noastră de date complexă și sistemul nostru de filtrare în funcție de criterii bine definite, putem oferi în cel mai scurt timp candidați pentru pozițiile deschise. Dați-ne detalii despre candidatul ideal și despre competențele necesare și vă vom trimite recomandări.

Interviu telefonic

Interviu telefonic în cadrul căruia avem o discuție mixtă cu candidații, atât în ceea ce privește personalitatea, cât și abilitățile tehnice, echipa noastră de recrutare gestionând relațai cu fiecare candidat într-o manieră profesionistă.

Interviu de personalitate

La cerere putem susține un interviu personal cu candidații pentru a vedea dacă există o potrivire între cultura companiei și personalitatea candidatului.

Interviu tehnic

La cerere putem oferi teste tehnice pentru candidații noștri. De asemenea, putem folosi testele furnizate de către partenerii noștri pentru a găsi persoana potrivită.

Verificarea referințelor

V-ați interesat de un candidat și doriți să-i verificați experiența anterioară ? Spuneți-ne și vă vom oferi detalii și recomandări pentru fiecare candidat.

Programarea interviurilor

Putem programa interviurile cu candidații. Trebuie doar să partajați calendarul cu noi și putem stabili interviurile între compania pe care o reprezentați și candidații pe care îi recomandăm.

Headhunting

Dacă doriți să colaborați cu o anumită persoană, colegii noștri experimentați vor face tot ce este posibil pentru a face lucrurile să se întâmple.

Servicii oferite

Folosind în activitatea noastră un mecanism unic de recrutare și adăugând experiența dobândită de-a lungul timpului, putem oferi candidați sub diverse forme.

Angajări permanente

Colaborând cu noi sub forma unei agenții de recrutare, vă garantăm găsirea candidaților potriviți pentru nevoile de angajare pe poziții permanente. Companiile care încearcă să ocupe astfel de posturi lucrează cu noi pentru recrutarea, intervievarea, testarea și recomandarea candidaților eligibili. În timp ce majoritatea partenerilor noștri își desfășoară propriile procese de recrutare, interviurile inițiale sunt efectuate de noi pentru a selecta cei mai buni candidați dintr-un grup vast de solicitanți.

Contractori

Utilizând acest serviciu, putem oferi colaboratori temporari întreprinderilor care au nevoie de ajutor suplimentar pentru o perioadă fixă de timp. Durata colaborării depinde de nevoia fiecărei afaceri. Urmărim potențialii candidații le oferim descrierea postului și sarcinile, gestionăm salarizarea și monitorizăm performanța acestora. Activitățile pe bază de proiect s-au extins în ultima perioadă, tot mai mulți oameni preferând acest tip de colaborare.

Leasing de personal

Scopul nostru principal pentru acest tip de colaborare este acela de a ajuta partenerii noștri în eficientizarea eforturilor administrative specifice anumitor situații, cum ar fi: angajarea temporară a forței de muncă pentru anumite proiecte, înlocuirea angajaților permanenți aflați în concediu medical sau de creștere a copilului, companii care doresc o perioadă mai lungă de testare a capacităților unei persoane înainte de a o angaja intern, reduceri de personal permanent etc.

Start-up ”DO IT TODAY”

Dacă doriți să deschideți o companie de dezvoltare software în România, vă oferim un pachet complet de servicii pentru a face acest lucru. Pachetul include înființarea unei societăți comerciale și înregistrarea acesteia, găsirea unui spațiu de birou adecvat, consiliere juridică, fiscală și financiară, servicii de salarizare, contabilitate, resurse umane și, de asemenea, recrutarea de specialiști și angajați adecvați în funcție de nevoile viitoarei companii.

Locuri de muncă deschise recent

Space Segment Project Manager

About company Our partner is a privately-owned technological enterprise group with an international presence employing more than 1,700 staff and he operate for both public and private organizations in eight large sectors: Aeronautics, Space, Defense, Health, Security, Transportation, Telecommunications and…

Descriere completă
Space Surveillance and Tracking Engineer

About company   Our partner is a privately-owned technological enterprise group with an international presence employing more than 1,700 staff and he operate for both public and private organizations in eight large sectors: Aeronautics, Space, Defense, Health, Security, Transportation, Telecommunications…

Descriere completă
Implementation Engineer with German

About company   Our partner is a sales and service cooperation company, which aims to address the SME market with a country-wide standardized solution portfolio consisting of high-quality IT infrastructure as well as individual and tailor-made applications. For the individual…

Descriere completă
Middle C#/ASP.Net Developer

About company   Our partner is a powerful AI marketing automation solution developed to help improve your Facebook and Instagram campaigns. With he, you can quickly create, manage and optimize your marketing campaigns in a few steps. You’ll be able…

Descriere completă
Print Engineer with German

About company   Our client is a professional expertise center offering a wide range of services: human resources, financial, actuary and IT support.   He is looking for an Print Engineer with technical key aspect for windows, SAP and host…

Descriere completă

Contact

București, sector 3, Aleea Stefan Octavian Iosif nr. 4B, etaj 1, ap. 5

Your CV(PDF):